Landschap vol uitdagingen
Groepsuitjes op de Sallandse Heuvelrug. Van watersafari tot natuurfotografie.
Bertine  Kleinjan
Geschreven door Bertine Kleinjan
2 min
13915 x gelezen

Mag jij dit jaar het team- of familie uitje organiseren? En leg je de lat hoog? Omdat je wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft? En dat er nog lang over wordt nagepraat? Stop met zoeken. De Sallandse Heuvelrug is perfect. Dat merk je als je het Nationale Park binnenkomt. Wedden dat een enthousiaste collega of tante jubelt: ‘Het lijkt het buitenland wel!’

Naar buiten?

Kies voor een watersafari op de Regge of ga op stap met de boswachter. Trek stevige schoenen aan voor één van de Stille Struintochten door de ongerepte natuur. Overdag lijkt logisch. ’s Avonds of ’s nachts is nog spannender. Of ga boskoken: iets met hout hakken en echt eten. Een workshop natuurfotografie kan ook. Om te teambuilden met je afdeling hebben Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten verschillende inspirerende arrangementen. Met het boeken van een bedrijfsuitje steun je ze bovendien bij het beheren van de natuurgebieden.

Liever binnen?

Ontsnap uit het laserparcours, ontmantel de bom, vind je weg door New York met een VR bril en kraak de code om The Matrix te verslaan. Een pub, pop en/of sportquiz is een ideale toonzetter voor een hilarische avond. Een enthousiaste quizmaster van De Wilgenweard onderwerpt de teams aan verschillende rondes met vragen. Het thema bepaal je zelf: pub, pop of sport.

Meer uitdaging?

Bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug maar ook bij De Wilgenweard in Nijverdal en Outdoors in Holten zijn stoere en uitdagende bushcraft avonturen voor groepen die alles al weten of denken te kunnen. Van koffie maken in de natuur tot GPS Adventures. Durf je het aan om te overnachten in het bos met niet meer dan de kleren die je draagt en je slaapzak? Het fantastische uitzicht is inclusief. De kans op een spontane ontmoeting met een edelhert, ree, wild zwijn of bever ook!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Bertine  Kleinjan
Bertine  Kleinjan
Geschreven doorBertine Kleinjan

Bertine Kleinjan is geboren en getogen in Oldenzaal. Ze houdt van zeilvakanties en gaat graag op pad met hun oranje camperbusje maar duikt minstens één week per jaar onder in het prachtige Springendal of op de Sallandse Heuvelrug.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip