Doe-tips
De 5 leukste tips om te doen op moederdag
2 min
1914 x gelezen

Vier moederdag op de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal en geniet samen van de rust en stilte van de natuur. Verken de uitgestrekte heidevelden, bossen en rivieren en maak herinneringen. Hier zijn vijf inspirerende tips om je moeder te verrassen voor moederdag!

5
Samen overnachten inclusief spa & wellness

Vier moederdag in stijl bij Restaurant en Hotel Hoog Holten en verwen je moeder met een ontspannen overnachting in een luxe kamer, een heerlijk diner in het restaurant en een wellnesservaring in de spa! Een onvergetelijke ervaring voor jou en je moeder.

Meer informatie
4
Bezoek samen Natuurmuseum Holterberg

Verras je moeder met een bezoek aan Museum Holterberg. Bewonder de collectie, wandel door de prachtige omgeving en geniet van een hapje en drankje op het gezellige terras. Een unieke ervaring die je samen met je moeder kunt beleven!

Meer informatie
3
Wandelen over bergen en dalen

Op de Sallandse Heuvelrug weet je nooit wat je tegenkomt. Of het nu een ree is die tegen zonsondergang aan het zoeken is naar eten of een ringslang op het pad die snel wegschiet. Geniet samen van een prachtige wandeling over de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

Wandelroutes
2
Varen over de Regge

Vier moederdag op het water bij de Wilgenweard en geniet van een ontspannen vaartocht. Verken de prachtige omgeving vanaf het water en geniet van de rust en stilte om je heen. Maak herinneringen die je voor altijd zult koesteren en sluit af met een heerlijk hapje en drankje op het gezellige terras.

Meer informatie
1
Verwen je moeder met een lunch

Samen lunchen bij Bistro De Holterberg, waar lokale ingrediënten en seizoensproducten gecombineerd worden tot smaakvolle gerechten. Geniet van de rustige omgeving en het prachtige uitzicht op de Holterberg terwijl je samen met je moeder geniet van een culinaire ervaring.

Meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

NP Logo
Tip je vrienden
Tip