Raalte

Raalte ligt in het kloppend hart van Salland waar mensen elkaar ontmoeten. Het dorp is niet alleen gastvrij en vriendelijk, maar beschikt ook over een gezellig winkelcentrum. Het is een gemeente die verbindt, met 6 toonaangevende evenementen die landelijke belangstelling trekken zoals Stoppelhaene, Ribs&Blues en de Sallandse Wandelvierdaagse. Geniet je graag van een fijne vakantie op een mooie plek in Nederland? Dan is de keuze voor deze gemeente zeker snel gemaakt.

Leuke uitstapjes in het centrum

Zowel bij fraai weer als een regenachtige dag is er in de gemeente Raalte van alles te doen. Bij wat minder weer kan je onder meer ontspannen winkelen in het centrum. Struin bij lokale winkeliers of stap een bekende winkelketen binnen. Of je nu boodschappen doet, nieuwe kleding aanschaft of voor een andere gelegenheid een winkel binnenstapt, je sluit je bezoek aan het centrum af met een kopje koffie of koud biertje of wijntje op het terras. Zeker bij mooi weer is het goed vertoeven in de zon.

Ontdek het Sallandse landschap

Raalte is een uitstekend vertrekpunt om het Sallandse beter te leren kennen. Het ligt dan ook op korte afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied kenmerkt zich door uitgestrekte heidevelden en groene bossen. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen en paardrijden. Verder is de Luttenberg met een hoogte van 30 meter ook een aanrader. Juist de natuur in Overijssel maakt het tot een geliefde provincie voor mensen die toe zijn aan vakantie en ontspanning.

Prettig en gezellig overnachten

Tijdens je verblijf in Salland overnacht je graag in een comfortabele accommodatie die aansluit op je budget en wensen. Boek bijvoorbeeld een verblijf op een familievakantiepark of maak er samen met je partner een romantisch verblijf van in een bed & breakfast. Wil je proeven van het boerenleven? Overnacht dan gezellig bij de boer en geniet van de beste streekproducten rechtstreeks van het land. Wat je keuze ook is, genieten in Overijssel lukt je zeker dankzij een prettig en comfortabel verblijf in een luxe accommodatie.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip