Gastheren -en gastvrouwen
Camping "De Vogelsangh"

Natuurcamping De Vogelsangh is gevestigd op één van de prachtigste plekken van Nederland. Met het natuurgebied “Het Beerzerveld” in de achtertuin dat zich kenmerkt door de zandverstuivingen, de jeneverbessen, vliegdennen en de prachtige heide.

Wat ooit begon in 1947 als een “Boerencamping” is uitgegroeid tot een camping met 70 staplaatsen die de rust en sfeer heeft weten te behouden en een werkgroep die regelmatig het bos ingaat om “hun achtertuin” in oude staat te herstellen. Ondanks dat ze gegroeid zijn, is de boerenvriendelijkheid gebleven.

Ze nodigen u dan ook van harte uit om de camping met eigen ogen te bekijken, u zult zien dat ze geen receptie, kantine of over andere faciliteiten beschikken. Wel kunt u gebruik maken van hun spiksplinternieuwe toiletgebouw.

Nieuw bij camping De Vogelsangh: Sinds 2017 heeft Camping De Vogelsangh een spiksplinternieuwe “Velduil” De Waard tent voor 4 personen volledig ingericht voor u klaar staan. De ingerichte tenten van het oer-Hollandse merk "De Waard" brengen het ultieme kampeergevoel naar boven. De “Velduil” is een fantastische ruime boogtent met een stahoogte van 240 mm.,2 slaapcabines waar in elke ruimte 2 verstelbaar hoge "de Waard" stretchers staan opgesteld. Uiteraard is de tent voorzien van een houtkachel onder de luifel, zodat u ’s avonds nog extra lang kunt nagenieten zonder het koud te hebben.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Gastvrij Twenterand.
Contactinformatie

Camping "De Vogelsangh"
Nieuwe Hammerweg 8
7731 TV Ommen
0546-673080

voorzieningen
Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten camping
  • Honden toegestaan
Faciliteiten camperplaats
  • Elektriciteit
  • Honden toegestaan
Wifi
  • Gratis Wifi
NP Logo
Tip je vrienden
Tip