Gastheren -en gastvrouwen
Kinderboerderij Dondertman

Er is niet alleen van alles te beleven, maar ook van alles te spelen bij Kinderboerderij Dondertman. Zo is er een speelweide met speelelementen voor diverse leeftijden, zoals veerbeestjes, diverse schommels, een kabelbaan en zelfs een overdekte glijbaan. Verder is er een zandbult en ook twee vrij beschikbare skelterbanen: één voor de kleintjes en één voor oudere kinderen. Topper is nog altijd het springkussen!

Tevens zijn er twee speelelementen die ook geschikt zijn voor gebruik door mindervalide kinderen. Het betreft een vogelnestschommel en een graafmachine.

Maisdoolhof bij Kinderboerderij Dondertman weer open

Komt u ook dwalen en speuren door ons maisdoolhof in de vorm van de koe?

Naast kinderfeestjes, familieuitjes, school- en overige groepsbezoeken zijn er tal van activiteiten (zie www.kb-dondertman.nl). In het Boshuus met veranda en ruim terras is van alles verkrijgbaar: van koffie/thee en frisdranken, tot allerlei koude en warme snacks, bescheiden lunches en natuurlijk ijs.

Voor informatie over zaalhuur, vergadermogelijkheden, workshops enz. zie www.kb-dondertman.nl.

Let op: I.v.m de corona maatregelen rijden de aankomende periode de huifkar en het treintje niet. Tevens is de kinderkelder gesloten.

Contactinformatie

Kinderboerderij Dondertman
Meester Bosweg 5
7451KC Holten
0548-361169

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
NP Logo
Tip je vrienden
Tip