Gastheren -en gastvrouwen
Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld ligt op een schitterende plek in het buurtschap Eelen en Rhaan van de gemeente Hellendoorn. Het is prachtig gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen en heidevelden van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied zonder lichtvervuiling en verkeersgeluid; uniek in Nederland.

Wat is er te doen?
Een schitterende plek om de natuur en cultuur van Twente en Salland te zien, te horen, te proeven, te voelen en te ruiken. U zult verrast zijn over de afwisselende omgeving met coulissen landschap, bos, heide, heuvels en het riviertje de Regge. Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld is een fantastische uitvalsbasis voor uw fiets- en wandeltochten (knooppuntennetwerk). Ook kunt u Hanzensteden en leuke musea bezoeken, vissen en kanoën en zelfs paardrijden. De camping ligt direct aan het Pieterpad en LF8 fietsroute.

En voor de kinderen?
Kinderen zijn van harte welkom op Het Rhanerveld, waarbij we wel benadrukken dat veel van onze gasten voor de rust en de ruimte komen. Speelactiviteiten kunnen plaatsvinden in het speelbos of de speeltuin van de naastgelegen Natuurcamping Eelerberg. Verder is er op het kampeerterrein een ontdekkist aanwezig en zijn er belevingsroutes uitgezet om te fietsen of te wandelen.

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld is een kleine groene camping met 30 kampeerplaatsen, allen met elektra (4 ampère) en prima sanitaire voorzieningen. Op een aantal plekken zijn waterkraantjes. Het terrein is een onderdeel van Natuurcamping Eelerberg (www.eelerberg.nl).

Kamperen alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart van Natuurkampeerterreinen (Het Groene Boekje) dat op de camping verkrijgbaar is.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
Contactinformatie

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld
Ossenkampweg 4
7447 PR Hellendoorn
06-28394833

voorzieningen
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten boeren- en minicampings
  • (Indoor) speeltuin
Wifi
  • Gratis Wifi
NP Logo
Tip je vrienden
Tip