Gastheren -en gastvrouwen
Landal Landgoed De Elsgraven

Héhé: hier kan je echt even tot rust komen. Overnacht in een bungalow (1-4 persoons, 5/8 persoons of luxe accommodaties) en geniet van alle ruimte en diverse parkfaciliteiten. Zo is er voor kinderen onwijs veel te doen: speeltuinen, een kinderboerderij, een kanosteiger, een voetbalveld, midgetgolfbaan, een spel-o-theek en een zwembad. Of zet je iemand schaakmat op het grote buiten schaakspel? Daarnaast is er in de zomervakantie een leuk Fun & Entertaiment programma voor kinderen en kunnen ze op speurtocht naar kabouters en eekhoorns op het Kabouterpad.

Vanaf Landgoed de Elsgraven ontdek je omgeving van Enter & Wierden heerlijk per fiets, per water (ga kanoën of suppen!) of te voet. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal is onze achtertuin, dus een heerlijke omgeving om de frisse Twentse lucht op te snuiven.

Restaurant de Elsgraven

Lunchen of dineren? Ook geen probleem. Je hoeft het park niet af! De ruime menukaart van Restaurant de Elsgraven geeft meer dan genoeg keuze: ga je voor een oerbroodje of een lekkere schnitzel? Veel gerechten worden klaargemaakt op de Mibrasa grill, wat zorgt voor een authentieke smaak van vis, vlees en brood.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Contactinformatie

Landal Landgoed De Elsgraven
Eversdijk 6a
7468 PV Enter
0547-383682

NP Logo
Tip je vrienden
Tip