Smikkelen van
De Haverkamp

Café
Het café van "De Haverkamp" is het kloppend hart van het etablissement en ligt tussen "Sporthal de Haverkamp" en het zalencentrum. In 1989 is het café herbouwd. Het is in Markelo één van de plekken waar jong en oud elkaar ontmoet.

De Haverkamp... al meer dan 100 jaar gastvrij

Of je hier komt na het sporten, na een vergadering, voor een hapje en een drankje of gewoon voor de gezelligheid. Het onthaal is altijd gastvrij.

In het café vind je, zoals het hoort, uiteraard ook een biljart. Regelmatig zijn er wedstrijden of wordt er voor de lol gespeeld.

Een feest(je) vier je hier!
De Haverkamp heeft meerdere zalen waar je een echt feest kunt vieren: van de Toneelzaal (100 personen) tot de Houtzagerij (120 personen), het café (100 personen), het tuinterras (150 personen) en de oranjezaal (30 personen) tot de grote zaal (400 personen). En dan is het overzicht nog niet compleet! Je begrijpt het vast, voor elk feest is er een geschikte zaal en zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem vrijblijvend contact op!

De Haverkamp is van alle markten thuis!

Catering
Heb je iets te vieren? De Haverkamp verhuurt o.a. biertaps, tafels, stoelen, banken en een partytent. Ook het verzorgen van buffetten, hapjes en drankjes op locatie is geen probleem.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Contactinformatie

De Haverkamp
Stationsstraat 28
7475AM Markelo
0547-361292

voorzieningen
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Terras
NP Logo
Tip je vrienden
Tip