Smikkelen van
Grandcafé De Biester

De Biester is gelegen aan de voet van de Holterberg naast het oude stationsgebouw in Holten.

Het pand stamt uit de begin jaren 1900 en heeft een karakteristieke uitstraling. Er zijn twee deels overdekte terrassen en een Grand Café / Restaurant. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de zaal die ruimte biedt aan feesten en partijen.

Het recent verbouwde grandcafé heeft een unieke uitstraling. Van buiten kijk je warm naar binnen op de grote openhaard, en de warme kleuren die kenmerkend zijn voor een bruin café.

Dat het grand café voor een groot deel gerestaureerd is naar originele staat zal menigeen opvallen. Zo heeft de jeugd nogal eens moeite de deuren te openen met de antieke deurklinken. De deuren zelf die na hun originele staat gerestaureerd zijn spreken menig persoon uit die tijd aan.

Van binnen wordt het geheel afgemaakt met historische prenten en fraaie bloemdecoraties en natuurlijk de huiselijke gastvrijheid.

Je kan plaatsnemen in een van de vele hoekjes om gezellig even een glaasje te drinken, of wat te eten. Koffie wordt altijd geserveerd met een 'Möpke' (eigengebakken koekje). Verder zal de keuken de tijd nemen om je maaltijd na keuze smaakvol te bereiden.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Contactinformatie

Grandcafé De Biester
Stationsstraat 10
7451BH Holten
0548-361375

voorzieningen
Keuken
  • Pannenkoek
Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Voorzieningen voor scootmobiel
Ligging
  • Bij het bos
  • In het centrum
  • Landelijk gelegen
NP Logo
Tip je vrienden
Tip