De leukste adresjes voor
Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Maar voor de actieve mens is er ook genoeg vertier, zo starten er vanaf ons park diverse fiets- en wandeltochten. Voor de actieve mountainbiker zijn er ook een aantal ATB’s te huur bij de receptie. Ook andere activiteiten zoals midgetgolf en huifkartochten zijn mogelijk. Daarnaast bieden wij het gehele jaar diverse activiteiten aan binnen ons Fun en Entertainment team. Wist je dat we ook buiten de vakanties om kinderfeestjes houden?.

Voor een kop koffie, heerlijk diner, of vers gemaakte pizza’s kunt u iedere dag terecht in onze horecagelegenheden. De parksupermarkt biedt de gehele week vers afgebakken broodjes aan. Daarnaast kunt u er terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Uniek op ons park zijn de 12- en 24-persoonsbungalows die prima geschikt zijn om gezellig samen met de familie door te brengen. Daarnaast beschikken we over 4 extra luxe woningen die compleet ingericht zijn met een wellnessruimte.

De nostalgisch vormgegeven en modern ingerichte vakantiebungalows aan de rand van de Sallandse Heuvelrug zijn dan ook een prima uitvalsbasis voor de rustzoeker en de avonturier. Daarnaast zijn er meerdere bungalows vernieuwd, voor de laatste informatie verwijzen we u naar landal.nl/hellendoornseberg.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
Contactinformatie

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Tunnelweg 7F
7448RV Haarle
0548-597050

voorzieningen
Faciliteiten
  • Overdekt zwembad
NP Logo
Tip je vrienden
Tip