Er is genoeg te beleven ga
Bosspel

Natuurmonumenten en Herberg De Pas hebben samen op Erve De Pas in Haarle een spannend bosspel ontwikkeld. Tijdens de 2 uur in het bos, moeten kinderen en ouders een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. De intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen van de deelnemers wordt stevig op de proef gesteld. Zo moeten zij onderweg o.a. kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen! De schatkist én het geheim van de oude Herberg vinden lukt alleen als ze de juiste code kraken.

Reserveren
Het spel is te koop bij Herberg de Pas voor € 15,00 per spel (max 4 kinderen per spel). Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas € 5,00 korting. Als je ter plekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijg je daarnaast ook nog een kortingsbon t.w.v. €10,00 voor Herberg De Pas.

Het spel kan dagelijks gespeeld worden tussen 10.00 – 15.00 uur en is corona proof! Op maandag is Herberg De Pas gesloten (m.u.v. de feestdagen). Reserveer via tel: 0548-852038 of reserveer online via www.herbergdepas.nl via de knop “bestellen”.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
Contactinformatie

Bosspel
Molenweg 2
7448RE Haarle (Hellendoorn)
0548-852038

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
NP Logo
Tip je vrienden
Tip