De leukste plekken!
Herberg de Pot

Daarnaast is het de ideale locatie voor feesten, bruiloften, partijen, recepties, vergaderingen en bedrijfsuitjes in één van de drie sfeervolle zalen of in het naast gelegen weiland.

Café Al meer dan 150 jaar is het café hetzelfde gebleven. Een ouderwetse boerenkeuken waar letterdoeken en jachttaferelen aan de muur pronken, waar de sfeer van toen terug te vinden is.

Zalen De drie sfeervolle zalen, Cosy, Deel en Zaal de Pothoek, zijn dé ideale locatie voor al je feesten, partijen, recepties, bijeenkomsten en evenementen in authentieke sfeer! Alle zalen bieden je de mogelijkheid tot zelfbediening.

Cosy Van oudsher ‘Cosy-Inn’, ook wel gezellige herberg. De cosy is oud-Hollands ingericht en biedt ruimte tot circa 60 personen. De accommodatie staat los van de herberg en is ’s zomers uit te breiden met een tuinterras.

Deel De sfeervolle Deel biedt ruimte tot circa 100 personen.

De Pothoek Sinds 2000 beschikt Herberg ‘De Pot’ over een derde zaal, zaal de Pothoek. De zaal biedt ruimte tot circa 250 personen, is voorzien van een ‘interne’ rookruimte en alleen op basis van zelfbediening te reserveren. Aan de achterzijde is een directe toegang tot de speeltuin. De zaal is ’s zomers uit te breiden met een verhard terras.

Speeltuin
Kinderen kunnen zich enorm uitleven in de fantastische speeltuin. Afgelopen jaar is er een nieuwe glijbaan geplaatst en er zijn tal van andere toestellen om in te klimmen en klauteren. Vanaf het terras heb je als (groot)ouders goed zicht op de spelende koters.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Contactinformatie

Herberg de Pot
Potdijk 9
7475SL Markelo
0547-361342

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten
  • Terras
NP Logo
Tip je vrienden
Tip