De leukste plekken!
Spellenboerderij de Smitshoeve

Wat dacht je van een potje weidegolf met 8 holes, 9 holes voetgolf of een partij discgolf waarbij je met een frisbee moet ‘putten’ in de 8 holes discgolf baan. Natuurlijk zijn er ook vele andere spellen mogelijk. Voor jong en oud is er van alles te doen. Op afspraak is boogschieten ook beschikbaar. Het is ook mogelijk Oudhollandse spellen te huren.

Ook kun je golfles krijgen door een golf pro. De prijs hiervoor bedraagt: Lagere school: € 10,00 per persoon en Voortgezet onderwijs: € 12,50 per persoon. Hiervoor kan men zowel een theorie- of een praktijkles krijgen. Men kan leren afslaan, putten en uit een bunker slaan. Bij groepen van max.5 personen krijgt men € 2,50 korting per persoon. Voor meer informatie of het reserveren van een les kun je telefonisch contact opnemen via 0641042450.

Door de gunstige ligging zijn er nog diverse andere mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Klootschieten kan bijvoorbeeld, doordat deze locatie kort aan het bos ligt. Het Ommetje Goastokpad Pothoek loopt langs de Smitshoeve.

Het is tevens mogelijk om hier je geheel verzorgde kinderfeestjes en familiedagen te organiseren.

De Smitshoeve is alleen nog op afspraak geopend.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Contactinformatie

Spellenboerderij de Smitshoeve
Rijssenseweg 31
7475VE Markelo
0547-362713

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
NP Logo
Tip je vrienden
Tip