Nachtzwaluwen spotten op De Sprengenberg
11 juli
Haarle (Hellendoorn)
21:30 - 23:30

Ga mee met de boswachter op zoek naar de nachtzwaluw en andere nachtelijke bewoners van de heide van de Sallandse Heuvelrug.

Ga mee met de boswachter op zoek naar de nachtzwaluw en andere nachtelijke bewoners van de heide van de Sallandse Heuvelrug..

Ga op pad met de boswachter en ontdek de nachtzwaluw en andere nachtelijke bewoners van de heide. Deze activiteit is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar en duurt 2 uur.

Wanneer
-
meer informatie

Nachtelijke bewoners van de Sprengenberg

De nachtzwaluw leidt een mysterieus leven; overdag is hij moeilijk te ontdekken. In de schemering en nacht gaat hij, geruisloos en heel wendbaar, op jacht naar nachtvlinders en kevers. Je kunt hem dan vooral ontdekken door de vreemde geluiden die hij maakt. Zo heeft de heide op De Sprengenberg nog meer bijzondere nachtelijke bewoners. Tijdens de wandeling, waarbij zo weinig mogelijk gesproken wordt, staan de zintuigen wijd open: wat kun je nog zien, wat ga je horen?

Handig om te weten:

Er kan helaas een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online. De excursie start bij de Informatieschuur op Erve De Pas, Molenweg 2 in Haarle. LET OP: niet alle navigatiesystemen herkennen Molenweg 2 en eindigen hun reis op de Molenweg midden in het dorp Haarle. Via google maps kom je op de goede locatie uit. Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip