Herfst! Op zoek naar de mooiste paddenstoelen
18 okt 2020
Haarle (Hellendoorn)
14:00 - 16:00

Als je aan de herfst denkt, denk je meestal meteen aan paddenstoelen. Maar de herfst heeft nog veel meer moois te bieden!
De boswachter vertelt je er alles over tijdens deze wandeling op 18 oktober. Geniet tijdens deze 2 uur durende activiteit van de herfst op De Sprengenberg in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Deze wandeling is voor gezinnen en volwassenen.

Als je aan de herfst denkt, denk je meestal meteen aan paddenstoelen. Maar de herfst heeft nog veel meer moois te bieden! De boswachter vertelt je er alles over tijdens deze wandeling op 18 oktober. Geniet tijdens deze 2 uur durende activiteit van de herfst op De Sprengenberg in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Deze wandeling is voor gezinnen en volwassenen..

**Geniet tijdens deze 2 uur durende wandeling van de herfstpracht op De Sprengenberg in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. **

Kleurenpallet

Als je aan de herfst denkt, denk je aan paddenstoelen. Paddenstoelen leven van dood hout en afgevallen bladeren, je ziet ze daarom vooral in de herfst. Ze komen in alle soorten, maten, kleuren en geuren voor. Maar de herfst heeft nog veel meer te bieden. Kastanjes, beukennootjes en eikels liggen op de grond en bomen krijgen de mooiste kleuren. Welke bladeren vind jij op de grond en waarom verliest een boom zijn blad eigenlijk? Wandel mee met de boswachter en ontdek de herfst op De Sprengenberg!

Handig om te weten: Ivm corona is het verplicht om vooraf een ticket te kopen. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog aan te sluiten. Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis! Tijdens deze excursie worden de RIVM richtlijnen gevolgd. De excursie is voor volwassenen. Koop je ticket van tevoren online in verband met beperkte groepsgrootte. Deze wandeling start bij de Informatieschuur op Erve De Pas. Draag stevige schoenen en trek warme (regen)kleding aan. Controleer jezelf op teken na een bezoek in de de natuur. LET OP: niet alle navigatiesystemen herkennen Molenweg 2 en eindigen hun reis op de Molenweg midden in het dorp Haarle. Via google maps kom je op de goede locatie uit.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip