Paardrijden en ponykamp aan de Holterberg
Stal de Eik

Stal de Eik is schitterend gelegen aan de voet van de Holterberg en bestaat uit een manege en een pensionstal. Het is een kleinschalig en gezellig familiebedrijf, waar diverse takken van paardensport worden bedreven. Stal de Eik staat bekend om de goede basis voor het paardrijden, die er gelegd wordt. Er is een ruime springweide, we organiseren ponykampen, buitenritten, kampdagen en hebben voor de vaste ruiters een recreantenclub. Ook een spoedcursus paardrijden is mogelijk. Informatie hierover staat op de website. Tevens is het mogelijk de manege af te huren voor bijvoorbeeld trainingen, verjaardagspartijtjes, clinics of andere activiteiten.

Overnachten
Uiteraard is Stal de Eik ook het adres om uw paard te stallen tijdens een vakantie. In de directe nabijheid zijn er verschillende mogelijkheden tot overnachten in diverse bed & breakfasts, hotels of zomerhuisjes.

Bij Stal de Eik
Allerleukste ponykampen

Wil jij ook het liefst een hele week op de manege zijn, elke dag paardrijden en je lievelingspony als verzorgpony? Kom dan ook in de zomervakantie naar één van onze gezellige ponykampen !!!

Contactinformatie

Stal de Eik
Oude Diepenveenseweg 11
7451CK Holten
0548-362833

voorzieningen
  • Sportief
NP Logo
Tip je vrienden
Tip