21 t/m 29 oktober
Beleefweek Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

Ontdek het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal in de prachtige kleurige herfst tijdens de Beleefweek. Geniet van het bos en de heide, de prachtige vergezichten, landschappen en de dynamische rivier De Regge. Er is voor iedereen wat te doen met meer dan 40 activiteiten. Kom jij ook dit mooie gebied verder ontdekken tijdens de herfstvakantie tussen 21 en 29 oktober?

Van alles te doen voor jong en oud

De Beleefweek is een ontdekkingstocht door een groot gebied. Van Ommen tot Diepenheim en van Raalte tot Almelo. Er worden meer dan 40 activiteiten georganiseerd, waarvan 20 speciaal en alleen te boeken in deze Beleefweek. Uniek dus!

Doe mee met de Beleefweek van 21 t/m 29 oktober

Bekijk hier de activiteiten die tijdens de Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal worden georganiseerd.

Doe je ook mee?

Wat is er allemaal te doen?

Ga varen op de Regge met zonsopkomst, ontdek de ontstaansgeschiedenis van voormalig sanatorium Krönnenzommer, fiets een ontdekkingstocht met lekkers uit de streek of ga op zoek naar de schaapskudde. Dit is maar een kleine greep uit alle activiteiten die worden georganiseerd. Voor kinderen zijn er ook allerlei leuke doe activiteiten zoals bushcraft survivallen of een kijkje nemen op de boerderij. Ook als volwassene kun je je handen uit de mouwen steken en de boswachter helpen. Aan één dag niet genoeg? Ook dat is geen probleem: het is mogelijk een verblijfsarrangement te boeken bij één van de charmante B&B’s in dit gebied.

Overnachtingsarrangement met borrelplank & high tea

Overnachten tijdens de beleefweek bij twee bed en breakfast's en geniet van een Twentse borrelplank en Sallandse high tea en fiets of wandel door Twente en Salland.

Ga naar arrangement
Herfstfiets4daagse

Van 23 t/m 26 oktober kun je deelnemen aan de Hof van Twente Herfstfiets4daagse. Ontdek de betoverende herfstkleuren van de bossen terwijl je de gevarieerde routes verkent; deze fietsvierdaagse belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Meer info

Fiets- en wandelroutes

De Beleefweek is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van de Stichting Sámen voor Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De Stichting Sámen voor Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug richt zich op : het verwerven en inzetten van gelden voor behoud en versterken van de kwaliteit van natuur, landschap en cultuurhistorie. Voor meer informatie over de stichting kun je hier terecht.

omschrijving
omschrijving

NP Logo
Tip je vrienden
Tip