21 t/m 29 oktober
Beleefweek Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal
Activiteiten Beleefweek

Bekijk hier de activiteiten die tijdens de Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal worden georganiseerd.

Ga hier naar alle activiteiten

Beleefweek in een landschap vol karakter

Ontdek het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal in de prachtige kleurige herfst. Geniet van het bos en de heide, de prachtige vergezichten, lekkere proeverijen en leuke doe activiteiten. Van 21 tot en met 29 oktober is er in de Beleefweek voor iedereen wat te doen met meer dan 40 activiteiten, waarvan 20 speciaal en alleen te boeken in deze Beleefweek. Uniek dus! Kom jij dit mooie gebied in de gemeente Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Wierden, Twenterand, Ommen en Raalte verder ontdekken in de herfstvakantie?

Wat is er allemaal te doen?

Ga mee met één van de paddenstoelenexcursies, fiets een ontdekkingstocht met lekkers uit de streek, ga op boerderijexpeditie of ga op zoek naar de schaapskudde. Dit is maar een kleine greep uit alle activiteiten die worden georganiseerd. Voor kinderen zijn er allerlei leuke doe activiteiten zoals survivallen, een workshop dieren tekenen of een kijkje nemen op de boerderij. Als volwassene kun je je handen uit de mouwen steken en de boswachter helpen. Wil je het wat rustiger aan doen dan neemt de boswachter je graag mee voor een wandeling in het gebied. En als je echt wilt onthaasten kun je bosbaden.

Aan één dag niet genoeg? Ook dat is geen probleem: het is mogelijk een verblijfsarrangement te boeken bij één van de charmante B&B’s in dit gebied of doe lekker mee met de herfstfiets4daagse. Gastheren en -vrouwen in het gebied openen hun deuren of organiseren speciale activiteiten en dat is echt wel bijzonder!

Overnachtingsarrangement met borrelplank & high tea

Overnachten tijdens de beleefweek bij twee bed en breakfast's en geniet van een Twentse borrelplank en Sallandse high tea en fiets of wandel door Twente en Salland.

Ga naar arrangement
Herfstfiets4daagse

Van 23 t/m 26 oktober kun je deelnemen aan de Hof van Twente Herfstfiets4daagse. Ontdek de betoverende herfstkleuren van de bossen terwijl je de gevarieerde routes verkent; deze fietsvierdaagse belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Meer info

Fiets- en wandelroutes

De Beleefweek is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van de Stichting Sámen voor Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De Stichting Sámen voor Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug richt zich op : het verwerven en inzetten van gelden voor behoud en versterken van de kwaliteit van natuur, landschap en cultuurhistorie. Voor meer informatie over de stichting kun je hier terecht.

omschrijving
omschrijving

NP Logo
Tip je vrienden
Tip