Hellendoorn-Nijverdal

Met als achtertuin De Sallandse Heuvelrug kun je in Hellendoorn en Nijverdal volop genieten van fietsen, wandelen, outdoor en veel (topsport)evenementen.

Ze maken niet alleen de lekkerste ijsjes in Hellendoorn, het is er ook nog eens über-idyllisch. En ja hoor, doe er ook nog maar een stuk Nationaal Park bij; de Sallandse Heuvelrug. Het houdt niet op met al dat groen en natuur. Van heinde en verre komen hier wandelaars, fietsers en mountainbikers naartoe. Om te wandelen, fietsen en mountainbiken. Zeggen ze. Maar ze slaan al te graag af richting het Bakkerij-IJsmuseum. Om daarna de calorieën er weer af te wandelen/fietsen/mountainbiken.

Na alle inspanning op de Sallandse Heuvelrug kun je in Nijverdal even ontspannen shoppen en door de gezellige straatjes wandelen. Charmante winkeltjes en gezellige terrasjes geven je het gevoel er even helemaal uit te zijn. Verwen je smaakpapillen met heerlijke streekproducten tijdens een diner in een van de restaurants of in een knusse bistro.

Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Natuurlijk mag ook het Avonturenpark Hellendoorn met zijn geweldige attracties niet ontbreken. Lekker zwemmen kan in Het Ravijn. En wat te denken van ZINema, de bioscoop waar uw kinderen de nieuwste films kunnen bekijken. De wat oudere kinderen kunnen zich uitleven met het bouwen van een vlot of suppen op de Regge, klimmen in het klimpark, op de kartbaan of een potje lasergamen.

Meer info over Hellendoorn en Nijverdal? Bezoek de website visithellendoorn.nl

NP Logo
Tip je vrienden
Tip